Som kossor

Det går att vara omgiven alla djur som kan äta upp en eller trampa ned en. Att leva mitt i barndomens djuräventyr och känna sig som Arne Weise ur ett avsnitt av Ett med naturen, eller varför inte Martin Emtenäs i Mitt i naturen, och samtidigt ha hemlängtan. Längtan efter hemmet, som i det här fallet kan vara huset i Östergötland. Huset bland älgflugorna, blåbärsriset, kohagarna och med innerskärgården i sikte.

Tur då att nyalorna beter sig som grannens kossor. För exakt så här orädda är de på Siyafunda.

TwitterShare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>