Vårhugget

Någon sade sommartid. Idag. Jag säger okej, men först vår. Och den tycks ha anlänt till Haga. Påskvåren. Jesus dog och återuppstod och med sig hade han i år en huggorm. Som vanligt ryckte vi ut och flyttade på den.

TwitterShare

7 reaktion på “Vårhugget

  1. Stefan

   På Haga är ormarna numera ett säkert och återkommande vårtecken. Det gillar vi alla. Eller nästan alla.
   Vad gäller bina så har några varit ute och bajsat. Men det är inga massrörelser än. Hur är det med dina bin?

   Svara
   1. Gunnar Rindå

    Det surrar fint i mina tre samhällen och nu när solen har flödat så har några vågat sig på att flyga ut på bajsrundan, en del orkade inte hem igen utan låg stendöda i snön..

    Svara
 1. Erika

  Är det där verkligen bara en orm? Den ser ut som två. Minst. Eller världens längsta huggorm? Nu skall det sägas att jag inte vågade titta så noga på bilden och förmodligen inte kommer att våga göra det sen heller. Så för att uppnå visshet måste du berätta. Om bjässen!

  Svara
  1. Stefan

   Jag tror att det bara var en orm. Men säker är jag då inte. J trodde att den var gravid för att den var så tjock. Men den var bara tjock. Huggormar föder tydligen levande ungar i slutet av sommaren. De ru!

   Svara
   1. Erika

    Vet du att det _visste_ jag! I träd? Nej, nu blir jag osäker. Men jag tror att det är så att huggormar föder sina ungar i träd? Nej. Det här kan ju inte stämma det inser jag när jag skriver det. Glöm vad jag skrev.

    Svara
 2. stefannordberg Inläggsförfattare

  Jag tänker att det känns lite skönt att de inte föds i träd. Vore jobbigt att få småttingarna i skallen. Väldigt jobbigt, om man säger så.

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>