Jag minns: del två

Jag är inblandad i ett event. Det blir så ibland. Någon får för sig att fråga och jag kan inte tacka nej.

Det handlar om volontärupplevelserna i Sydafrika. Den 20:e mars ska jag och J berätta om vår resa. Kl 18.30 på Muffin Bakery. Jag tackade smickrad ja till detta, men nu då?

– Jag kanske kan dansa en riverdance, föreslår jag en vän.

Eller alltså, det ska bli skoj. Inte minst för att jag kan luta mig mot bilderna, och filmerna. Som den här med elefanterna. Min sista träff, denna gång, med parkens största flock. Dagen efter åkte jag hem.

TwitterShare

2 reaktion på “Jag minns: del två

  1. Erika

    Det kommer att bli så bra! Och slänger du in en riverdance mitt i allt kommer ingen bli besviken. Alltså, det blir ingen i alla fall det garanterar jag men lite dans också = vilken krydda!

    Svara
  2. stefannordberg Inläggsförfattare

    Nja, det blev ingen riverdance, tack och lov för alla parter. Men, några som lyssnade (och som vi inte känner) ville, efter att ha lyssnat, åka med oss på volontärresa. En liten egoboost alltså. Eller en stor egoboost. Rekommenderas!

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>