Tracy, jag och fåglarna

Fåglarna i den integritetskränkande tv-holken fick nog och flög ut. Alla på en och samma dag. En dag då jag åt sill och potatis, vilket i och för sig inte har med saken att göra.

Tomheten efteråt. En ensam tvestjärt kröp förbi när jag tittade in i tv-skärmen (Anticimex konstaterar förövrigt att det faktiskt har hänt att tvestjärtar klättrat in i folks öron. Mina öron har de ännu så länge ”bara” passerat när de haft nattmys på min huvudkudde, säger J.)

Vad återstod för mig? Tracys hämnd. Rafflande spänning i en helt annan genre. Med Liam Neeson som fransman som pratar engelska med fransk brytning. Med andra fransmän.

22 år senare spelar han amerikan som spöar fransmän i Paris, i skitfilmen Taken. Fortfarande utan att prata franska. En detalj som verkligen inte har med djur att göra, men nu är det skrivet och det är som det är med det, som grannen E skulle säga.

TwitterShare

En reaktion på “Tracy, jag och fåglarna

  1. Pingback: Storebror och fågelholken – del 2 | Hagasessorna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>