Igelkottar får mat på fat

Varför, egentligen, fick igelkottarna på Haga, mat på fat när de släpptes ut i somras? Vad tänkte våra närvarande grannar Eva och Håkan? Eller det kanske man inte ska tänka på. Jag minns vagt en skeptisk min och ett artigt leende. Jag fattade inte då.

TwitterShare

2 reaktion på “Igelkottar får mat på fat

  1. Madelene

    dom vill väl också känna sig lite fräcka och äta på fat. Jag tror att igelkottar är väldigt chica och rena djur, de vill inte böka i jorden som andra svin. bara de inte fick mjölk. det får de ont i magen av.

    Svara
  2. S

    Jag antar att du har rätt. Och nej, de fick ingen mjölk. Igelkottbajs är äckligt som det är i friskt tillstånd.

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>