Haga

Åh fina fina Haga! Mitt nya ställe på jorden. Som jag äger. Nästan i alla fall eftersom jag ännu inte tagit huslån. Men det har min älskling och våra sambos Marie och Katarina. Huset är så ruttet att det vacklar och husbocken knaprar men det gör inget.

Och jag har redan sett följande djur: älg (på vägen ner visserligen), kronhjort (se föregående), vildsvin (se föregående), rådjur, fälthare, överkörd grävling, katt med sork i munnen, massor med kor (runt 60 närmare bestämt), morkulla, korp, ormvråk, trana, sångsvan, massor med småtättingar, silltrut, huggorm, krossad kopparödla, hunden Tess.

Insekter

Dessutom skriker räven och göken ropar. Och vi har en groddamm.

Återkommer om mitt nya kall växterna. Kan dock redan nu avfärda hortensian som blommornas motsvarighet till en pudel som klippts för att synas men som borde gå hem och gömma sig. Och som kanske inser det. Hortensian är en dålig pastelltavla som rymt. Hortensian får inte plats på Haga.

TwitterShare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>